کد خبر 1525831
تاریخ انتشار: ۲۱ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۷

به گزارش مشرق، فصل تولید کشمش طلایی در استان کردستان آغاز شده است. نحوه تولید این فرآورده باغی در کردستان که به "بولاو" معروف است از روزگاران قدیم در روستای دولاب در دامنه کوه «اوالان» بین شهر سنندج و کامیاران رایج بوده و با این روش سنتی سالانه ۲۰۰ تن کشمش طلایی تولید می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۳:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۱
    13 2
    متاسفانه بالای 90 درصدش رو با تیزاب تبدیل به کشمش میکنن که برای سلامتی بسیار زیانباره . مقدار قلیلی آفتاب خشکه
  • IR ۱۴:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۱
    1 0
    به این میگن کشمش تیزابی. برای راحتی و خشک شدن سریع در تیزاب آغشته و سپس در آفتاب پهن میشود. ظاهرش ممکنه خوشرنگ و قشنگ باشه. اما مزخرف ترین و مضرترین نوع خشکبار است
  • MD ۱۵:۱۸ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۱
    0 0
    بولاویعنی خاکسترواین منطقه کردستان خیلی مقیدبه نظافت ووجدان دارند
  • IR ۱۸:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۱
    0 0
    اینا که دارن میجوشونن انگورا رو
  • IR ۱۹:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۱
    0 0
    خدا برکت بده ،ظاهرا یک قٌل آب جوش خوردن را تازه متوجه شدیم بعد آفتاب میشه . بولاو احتمالا همان نوع عدس پلوئی هست که اتفاقا امروز خریدم کیلوئی صد ه تومان
    • امیر IR ۱۲:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۲
      0 0
      بولاوبه معنی نوعی خاکستر وروغن زیتون جهت تهیه کشمش استفاده میشه
  • US ۲۰:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۱
    1 2
    این نوع انگور ک به کشمش بی دانه معروف هس در آذربایجان و در شهر خوشه های طلایی یعنی ملکان تولید میشه مهد انگور جهان ملکان و دراونجا بوفور تولید میشه خودشم با تیزابی خشک میکنن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس